Sparbanken 190 år

21
augusti
2019

Skrivet av AG_Admin

Postat i Aktivitet / Information

Vi vill bara säga TACK!!! 🧡🧡

2317 röster fördelades på hela 152 föreningar. Pensionärer, knattar, kultur, idrott, utbildning, särpräglade intressen mm. Alla typer av föreningar finns representerade och man kan nog säga att det finns en förening för ALLA, alldeles oavsett vilket intresse man har. Den bredden är något för hela kommunen att glädjas över! Fantastiskt! 190 000 kronor fördelat på 2327 röster gör att varje röst blev värd 82 kronor.

MEDLEMMAR – nu behöver vi ert stöd för att kunna tjäna lite pengar till vår förening! 💛💛💛💛💛💛💛💛💛

Sparbanken fyller 190 år och vi finns på plats för att representera Asarumsgymnasterna/Mörrums Gymmix – kom och fira tillsammans med oss i Snäckan i Rosengården i Karlshamn; Lördagen den 24/8 från kl.17!

I samband med kalaset kommer banken att dela ut 190 000 kronor till kommunens föreningar och det är besökarna på kalaset som styr hur pengarna ska fördelas. Varje besökare har möjlighet att lägga en röst på sin favoritförening och de 190 000 kronorna fördelas sedan procentuellt efter hur rösterna har landat. Den föreningen som lyckas mobilisera mest ”gillare” till kalaset blir alltså den föreningen som får störst del av pengarna. Mer info finns i länken nedan! Vi ber er nu att komma och ha en trevlig kväll och samtidigt stödja oss genom att ge oss just DIN RÖST💛 – VI SES DÄR – 👋🏼

Asarumsgymnasterna – tillsammans har vi roligt! RÖSTA RÖSTA RÖSTA💰💸💰

Comments are closed.