GRATTIS ANN!

03
juni
2021

Skrivet av AG_Admin

Postat i Information / Vuxna

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Ann.jpg

Årets idrottsledare i Karlshamn 2020! Vi är stolta och tacksamma att vi har dig i vår förening!

Motivering

Ann är organisations- och aktivitetsledaren som utgör ett nav i Asarumsgymnasterna. Med ett engagemang som inte liknar någon annans gör hon varje pass till dagens höjdpunkt. I sitt sätt är Ann generös och inkluderande, och får medlemmarna att känna sig välkomna från första stund. Passen anpassas ständigt så att alla kan delta efter sin förmåga och hon står alltid redo att utmana både deltagare och sina ledarkollegor mer och mer. Den sociala gemenskapen är en viktig del av träningen för Ann, och tidigt i pandemin ställde hon om och upplät sin egen trädgård till träning både för medlemmar och andra. Ann är en ”doer” som får saker att hända, oavsett om det handlar om rekrytering, söka bidrag eller ordna utrustning. Med entusiasm och engagemang motiverar hon både ledare och deltagare, och får alla att göra sitt yttersta både i sitt ledarskap och utövande. Med kärlek, mod och engagemang får Ann andra människor till oväntade resultat!

Juryn och kriterier

Juryn: Anna Lindh, styrelseledamot RF-SISU Blekinge. Mathias Roos, styrelseledamot RF-SISU Blekinge. Madelene Augustsson, idrottskonsulent. Magnus Neuman, idrottskonsulent. Sten Nordin, Landshövding Blekinge Län.
Kriterier: Den nominerade idrottsledaren ska ha varit engagerad i en RF-ansluten idrottsförening i Blekinge under minst tre år. Dessutom är det en ledare som:
• Har en förmåga att engagera andra.
• Skapar glädje och gemenskap.
• Förmedlar nyfikenhet och arbetar inkluderande.• Bidrar till trygga och utvecklande idrottsmiljöer.
• Under året har hittat vägar för att utveckla och anpassa verksamheten med hänsyn till covid-19.

Comments are closed.